Мясна буханець з курки

Мясна буханець з курки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуйте продукти – курячі грудки намити, моркву і цибулю відчистити від шкірки. Всі необхідні продукти на фото.

Подрібнити курячу грудку, цибулю і моркву в блендері (або з допомогою м’ясорубки). Додати до них 2 яйця, подрібнену зелень (зелень краще порубати ножем). Додайте сіль, чорний перець і спеції. І поставте розігріватися духовку на 180 градусів.

Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Робити це краще руками, щоб продукти як слід змішалися між собою.

Жаростійке блюдо обліпити фольгою і змажте рослинним маслом – не тільки дно посуду, але і стінки.

Викладіть суміш м’яса і овочів на фольгу.

Розташуйте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин.

Дістаньте з духовки готову страву, розділіть на порції і подавайте з будь-яким гарніром (рис, гречка, макарони, картопля). Приємного апетиту!