
Інгредієнти
| Куряче філе – 800 г | |
| Вершкове масло – 20 г (топлене) | |
| Ріпчаста цибуля – 10 головка | |
| Борошно – 2 ст. л. | |
| Томатна паста – 10 р | |
| Сіль – щіпка | |
| Зелень – за смаком | |
| Петрушка – за смаком |
Як приготувати М’ясна підлива з курки в томаті
Покроковий рецепт

Філе нарізати довгими тоненькими шматочками, обсмажити на вершковому маслі.

Додати дрібно порізану цибулю, смажити до прозорості.

Додати борошна і води, перемішати, щоб не було грудочок.

Додати томатну пасту, посолити, поперчити, тушкувати 10 хвилин.

Подавати з гарніром, перед подачею присипати зеленню. Приємного апетиту!
