Мясна підлива з курки в томаті

Мясна підлива з курки в томаті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Куряче філе – 800 г
Вершкове масло – 20 г (топлене)
Ріпчаста цибуля – 10 головка
Борошно – 2 ст. л.
Томатна паста – 10 р
Сіль – щіпка
Зелень – за смаком
Петрушка – за смаком

Як приготувати М’ясна підлива з курки в томаті

Покроковий рецепт

Філе нарізати довгими тоненькими шматочками, обсмажити на вершковому маслі.

Додати дрібно порізану цибулю, смажити до прозорості.

Додати борошна і води, перемішати, щоб не було грудочок.

Додати томатну пасту, посолити, поперчити, тушкувати 10 хвилин.

Подавати з гарніром, перед подачею присипати зеленню. Приємного апетиту!