Інгредієнти
Куряче філе – 800 г | |
Вершкове масло – 20 г (топлене) | |
Ріпчаста цибуля – 10 головка | |
Борошно – 2 ст. л. | |
Томатна паста – 10 р | |
Сіль – щіпка | |
Зелень – за смаком | |
Петрушка – за смаком |
Як приготувати М’ясна підлива з курки в томаті
Покроковий рецепт
Філе нарізати довгими тоненькими шматочками, обсмажити на вершковому маслі.
Додати дрібно порізану цибулю, смажити до прозорості.
Додати борошна і води, перемішати, щоб не було грудочок.
Додати томатну пасту, посолити, поперчити, тушкувати 10 хвилин.
Подавати з гарніром, перед подачею присипати зеленню. Приємного апетиту!