Мясні котлети з тертою картоплею

Мясні котлети з тертою картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картоплю почистити і натерти на крупній тертці.


Вмішати натертий картоплю в м’ясний фарш.


Посолити і поперчити фарш. Додати спеції за смаком.


Розбити яйце і всипати картопляний крохмаль.

Ретельно перемішати масу.

З готового фаршу сформувати котлети потрібного розміру і форми (овальні або круглі).

Обсмажити котлети на розігрітому рослинному маслі з двох сторін. На початку вогонь додати, щоб у котлет з’явилася скориночка, яка утримає сік всередині, потім зменшити і продовжувати смажити.

Подавати гарячими з будь-яким гарніром і соусом.