Мясні пельмені «Ведмежі вушка» з яловичиною

Мясні пельмені «Ведмежі вушка» з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготоване тісто для пельменів накриємо серветкою, а самі приймемось за м’ясну начинку.

Яловичий фарш размороженном стані перекладаємо в миску. Щоб фарш не здавався «грубим», цибулю для нього ми натремо на дрібній тертці. Інгредієнти присолим за смаком, кинемо трохи меленого чорного перчика. Перемішаємо. Начинка для домашніх пельменів готова.

Знову повертаємося до тесту. Для зручності ділимо його на шматочки. Кожен розгортаємо в тонкий пласт. Використовуючи стакан або мале кулінарне кільце, нарізаємо круглі заготовки.

У центр кожної заготовки поміщаємо м’ясну начинку.

Скріплюємо краю заготовки, а потім ще з’єднуємо куточки (як на фото).

Пельмені «Ведмежі вушка» відварюємо або, як у нашому рецепті, прибираємо в морозилку.

Приємного всім апетиту!