Мясні «Їжачки» з рисом

Мясні «Їжачки» з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тефтелі будуть смачніше, якщо їх готувати не просто з однорідного фаршу, наприклад, м’ясного, а з додаванням крупи – у мене це рис. А можна і з шматочками овочів (томатів, картоплі, капусти) і т. п. Ці добавки надають фаршу велику рихлість, отже, і приготуються м’ясні кульки швидше, ніж котлети. Приготування тефтелькою в соусі або просто подача готових тюфтельок з окремо приготованим соусом – ще одна відмінність тюфтельок від котлет і фрикадельок. І саме він і надає страві соковитості. Ми приготуємо сьогодні різновид тюфтельок – м’ясні їжачки.

Покроковий рецепт