Мясні «Їжачки» з рисом

Мясні «Їжачки» з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фарш, двічі пропущений на м’ясорубці, посолити, поперчити. Додати промитий рис. Перемішати.

Сформувати кульки. Укласти їх в каструлю. Залити все «їжачки» водою, поставити на середній вогонь.

Цибулю і солодкий перець нарізати кубиками. Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.

Потім додати перець. Трохи проварити.

Суміш закинути в каструлю (я ще додала моркви для яскравості фарб, натертої на дрібній тертці). Додати лавровий лист, часник, трохи солі.

Тушкувати до готовності рису. Подавати гарячими зі сметаною. Приємного апетиту!

Порада: їжачки краще тушкувати з додаванням сирого рису (який швидко розварюється або напівготового), тоді рис стирчить в різні сторони і виходять справжні «їжачки»!