Мясні зрази з морквою, в духовці

Мясні зрази з морквою, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У мене електром’ясорубка, тому на приготування фаршу йде не більше 5 хвилин. Фарш я робила з курки, вийшло дуже ніжно і смачно. До фаршу додаємо дрібно порізану цибулю і добре перемішуємо. Додаємо жовток, також перемішуємо, а білок збиваємо блендером в густу піну. Збитий білок надає легкість фаршу, використовую цей прийом не в перший раз і результатом дуже задоволена. При цьому не забуваємо додати наші спеції (сіль, перець, орегано)

Наливаємо на сковорідку 2-3 ложки оливкової олії, тремо моркву, нарізаємо цибулину і добре обсмажуємо. Не забуваємо посолити і поперчити.

Беремо трохи фаршу, в серединку кладемо начинку (в минулий раз я робила начинку з шпинату з сиром)

Закриваємо зверху такий же коржиком з фаршу і формуем котлети. Викладаємо їх на деко,обваляти в сухарях.

Поставте деко в попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. Готові зрази дуже смачні як гарячими, так і холодними. Я не перевертала, але для тих хто любить скоринку, можна включити на 5 хв гриль або за 10 хвилин до закінчення запікання, перевернути. Фаршировані котлети з овочами готові! Приємного апетиту!!!!