|
Фарш (курка, яловичина, кролик) – 800 г Можна робити з будь-якого, улюбленого Вами м’яса |
|
Цибуля – 2 шт |
|
Морква – 2 шт Трьом на крупній тертці, можна соломкою на тертці для моркви по корейськи |
|
Яйце – 2 шт |
|
Олія оливкова – 2-3 ст. ложки |
|
Сметана – 1 ст. ложка 20 % жирності. Надає м’якість і легку кислинку, а так само ніжність |
|
Сухарі – 1 пакет пакет Повністю не використовую |
|
Сіль, перець, спеції – На смак В якості спецій використовувала орегано, чорний і червоний перець |
|
Часник – 1-2 зубчики |
Як приготувати М’ясні зрази з морквою, в духовці