Мясні зрази з морквою, в духовці

Мясні зрази з морквою, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фарш (курка, яловичина, кролик) – 800 г Можна робити з будь-якого, улюбленого Вами м’яса
Цибуля – 2 шт
Морква – 2 шт Трьом на крупній тертці, можна соломкою на тертці для моркви по корейськи
Яйце – 2 шт
Олія оливкова – 2-3 ст. ложки
Сметана – 1 ст. ложка 20 % жирності. Надає м’якість і легку кислинку, а так само ніжність
Сухарі – 1 пакет пакет Повністю не використовую
Сіль, перець, спеції – На смак В якості спецій використовувала орегано, чорний і червоний перець
Часник – 1-2 зубчики

Як приготувати М’ясні зрази з морквою, в духовці