Мясний американський хліб (Митлоф)

Мясний американський хліб (Митлоф) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Таке незвичайне страва, приготована за американським рецептом зі свинячого фаршу, обов’язково сподобається всім чоловікам, які віддають свою перевагу ситної їжі.

Покроковий рецепт

У молоці спочатку необхідно замочити хлібні м’якуші в необхідній кількості, потім натерти дрібно твердий сир, підготувати миску і в неї викласти домашній свинячий фарш.

Почистити і промити часникові часточки (дві штуки), а також необхідну кількість черешків селери і цибулю салатний, потім ці компоненти нарізати подрібніше, і обсмажити в олії на гарячій сковороді.

Перекласти ці обсмажені овочі в окрему миску з м’ясним фаршем, додати туди ж сушений розмарин, перець тонкого помелу, солодку зернисту гірчицю, трохи солі. Перемішати все, потім викласти в посуд замочений хліб, терту сирну масу, рубану ароматну зелень і курячі яйця. Руками перемішати дуже ретельно домашній м’ясний фарш з вищевказаними інгредієнтами, далі в ту ж сковороду, де раніше готувалися овочі, насипати мигдальні очищені горішки, обсмажити їх в тому ж самому олії і гарненько остудити, потім порізати дуже дрібно і відправити у посуд з іншими компонентами.

Підготувати глибоке деко, змастити дуже ретельно його маслом, потім у формі булки в нього викласти м’ясний фарш, поставити в духовку і при двохстах градусах до повної готовності запікати. На цей процес може піти приблизно одну годину.

Поки запікається м’ясна булка, можна зайнятися і приготуванням соусу, а для цього в мисочку маленького розміру насипати залишився рубаний часник, а також подрібнений перець чилі, додати гірчицю і влити соєвий соус. Перемішати гарненько приготований соус і вилити його на м’ясну булку хвилин за п’ятнадцять до повного її приготування, потім продовжити процес готування при тій же температурі, правда, бажано в цей час підключити верхній жар.

Для того, щоб приготований м’ясний хліб виглядав на блюді ефектно, бажано прикрасити його зеленню, після цього таку незвичайну випічку можна подавати до столу.