Мясний пиріг з листкового тіста з фаршем індички

Мясний пиріг з листкового тіста з фаршем індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріг з готового листкового тіста. З начинки тільки фарш індички, цибулю, сіль, перець…

Інгредієнти

Листкове тісто – 1 пласт 250 р.
Фарш індички – 200 р.
Цибуля ріпчаста – 1 середня головка
Сіль – за смаком
Перець – за смаком

Як приготувати М’ясний пиріг з листкового тіста з фаршем індички

Рецепт дуже простий. Якщо у вас є два основних інгредієнта з цього рецепта (листкове тісто, фарш індички), то можна швидко зробити перекус, якщо наприклад раптово прийшли гості. Поки йде бесіда, пиріг готовий! Пиріг не жирний, але соковитий і дуже смачний. Обов’язково спробуйте приготувати!

Покроковий рецепт



Кладемо фарш в глибоку тарілку, додаємо туди ж терту на тертці цибулину, солимо, перчимо. Все перемішуємо.


Розморожене листкове тісто розкочуємо.

На половину тесту розкладаємо фарш рівним шаром.



Другою половиною закриваємо пиріг. Виделкою з’єднуємо краю, робимо невеликі дірочки, щоб випарувалася зайва рідина. Змащуємо яйцем. Перекладаємо на деко з пергаментним папером. Ставимо в розігріту духовку на слабкий вогонь. Чекаємо, коли підрум’яниться пиріг.





Готовий пиріг розрізаємо на порційні шматки, кладемо на тарілку, подаємо.