Мясний пиріг з листкового тіста з фаршем індички

Мясний пиріг з листкового тіста з фаршем індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Кладемо фарш в глибоку тарілку, додаємо туди ж терту на тертці цибулину, солимо, перчимо. Все перемішуємо.


Розморожене листкове тісто розкочуємо.

На половину тесту розкладаємо фарш рівним шаром.



Другою половиною закриваємо пиріг. Виделкою з’єднуємо краю, робимо невеликі дірочки, щоб випарувалася зайва рідина. Змащуємо яйцем. Перекладаємо на деко з пергаментним папером. Ставимо в розігріту духовку на слабкий вогонь. Чекаємо, коли підрум’яниться пиріг.





Готовий пиріг розрізаємо на порційні шматки, кладемо на тарілку, подаємо.