Мясний пиріг

Мясний пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти і замішуємо густе, але м’яке тісто. (Маргарин попередньо нагріти до кімнатної температури). Ділимо його на дві частини і відправляємо в холодильник.

Готуємо начинку. У яловичий фарш додаємо дрібно посічені цибулини, зелень, спеції за смаком і відправляємо на сковороду. Тушкуємо приблизно 20 хвилин і охолодити.

Дістаємо тісто з холодильника,тонко розкочуємо качалкою один шматок і кладемо у форму (у мене форма 16*12 см). Розкачуємо другий шматок такого ж розміру і накриваємо пиріг зверху, краї щільно затискаємо краю.

Зверху проколюємо пиріг виделкою, можна зробити візерунки. Змащуємо пиріг збитим яйцем і відправляємо в духовку на 30-40 хв при температурі 180 гр.

Наш смачний ароматний пиріг готовий.