змішаного м’ясного фаршу – 600 г | |
брюссельська капуста – 200 гр | |
бекон (смужками) – 200 гр | |
цибулина – 1 головка | |
морква – 200 гр | |
сире яйце – 1 куряче, велика | |
сіль і перець – в потрібній вам кількості | |
пісне масло – для смаження |
Мясний рулет з фаршу з брюссельської капустою і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
змішаного м’ясного фаршу – 600 г | |
брюссельська капуста – 200 гр | |
бекон (смужками) – 200 гр | |
цибулина – 1 головка | |
морква – 200 гр | |
сире яйце – 1 куряче, велика | |
сіль і перець – в потрібній вам кількості | |
пісне масло – для смаження |