Мясний рулет з фаршу з брюссельської капустою і морквою

Мясний рулет з фаршу з брюссельської капустою і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнену цибулю і крупно натерту моркву обсмажують. У фарш кладуть сіль, приправляють перцем, змішують з яйцем і обсмаженими овочами.

Капусту попередньо відварюють і потім розминають виделкою. Перекладають овоч у фарш і гарненько все вимішують.

Харчову плівку розгортають і розкладають на неї м’ясний фарш. За допомогою плівки фарш згортають в рулет.

М’ясний рулет-заготовку, звільнену від плівки, викладають на добре змащене маслом деко.

Тепер рулет з фаршу обертають зверху беконом.

Запікають при 200-210 градусах до готовності (45-60 хвилин). Щоб рулет зберіг соковитість, перед запіканням його потрібно загорнути у фольгу. І, безпосередньо, за 10 хвилин перед повною готовністю знімають фольгу і «румянят» бекон.

Готовий рулет трохи остуджують і перед подаванням нарізують скибочками. Відповідний гарнір — картоплю, овочі.