Пікантний салат з м’яса з фунчозой

Інгредієнти
| Свинина – 500 грам | |
| Фунчоза – 200 грам | |
| Морква – 100 грам | |
| Ріпчаста цибуля – 50 грам | |
| Соєвий соус – 60 мл | |
| Рисове масло – 40 мл Якщо у Вас немає рисового масла, то його можна замінити на будь-яке рослинне масло. | |
| Часник – 40 грам | |
| Лайм – 1 штука | |
| Рослинне масло – для смаження | |
| Гострий мелений червоний перець – за смаком | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком |
Фунчоза – китайська скляна рисова локшина. За смаком практично несмачна. Варіантів страв з фунчозой незліченна безліч. Для цього рецепта використані звичні для російської людини інгредієнти і соєвий соус, який додасть страві азіатський смак.
Покроковий рецепт

Цибулю чистимо і ріжемо кубиками. У чашу мультиварки наливаємо олію і кладемо туди нарізану цибулю.


Помиємо і наріжемо шматочками свинину. Додаємо її в каструлю до цибулі.


Помиємо, почистимо і наріжемо кубиками моркву. Додамо її в мультиварку. Кладемо сіль і перець за смаком. Включаємо режим Випічка на 60 хвилин. Смажимо, періодично помішуючи, Кришку не закриваємо. Через 20 хвилин закриваємо кришку і чекаємо закінчення режиму.

Поки смажиться м’ясо фунчозу заливаємо окропом. Через 3-5 хвилин воду зливаємо.

По закінченні режиму фунчозу перекладаємо до м’яса. Дістаємо чашу мультиварки, щоб фунчоза не злиплася в теплі.
Додаємо в салат заправку: соєвий соус, рослинна олія, сік лайма і часник, пропущений в чеснокодавилке.
Ще раз все перемішуємо, розкладаємо по тарілках і подаємо.
