Відварну свинину перекладаємо на обробну поверхню, нарізаємо її для салату у формі дрібних кубиків. Нарізку з м’яса поміщаємо відразу в миску.
Наступний інгредієнт страви – варені бульби. Їх потрібно подрібнити аналогічно, тобто кубиками. Додаємо картопляну нарізку в миску до м’яса.
Займемося цибулею. Очищаємо його. Нарізаємо дрібними шматочками. Нарізку поміщаємо в невелику плашку, заливаємо кип’яченою водою, змішаною з оцтом і цукром. Маринуємо цибулю приблизно 10. Перед додаванням в салат буде потрібно віджати.
Поки маринується цибулю, підготуємо для салату ще один інгредієнт – солоні огірки. Дістаємо продукт з банки, нарізаємо кубиками.
Подрібнені компоненти салату збираємо в миску разом з цибулею. Заправляємо майонезом. За своїм смаком солимо і перчимо. Перемішуємо.
Рекомендується салат з м’ясом і солоними огірками перед подачею на стіл охолодити на полиці холодильника хоча б з годинку. Всім приємного і смачного перекусу!