Мясний салат з маринованою цибулею

Мясний салат з маринованою цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий м’ясний салат на швидку руку – закуска з мінімуму інгредієнтів!

Інгредієнти

Кетчуп – 3 ст. л.
Запечене м’ясо – 200 г
Яйця варені – 4 шт.
Цибуля – 3 шт.
Майонез – 3 шт.
Цукор – 1 ч. л.
Оцет – 2 ст. л.
Сіль – 1/2 ч. л.

Як приготувати М’ясний салат з маринованою цибулею

М’ясний салат – це неймовірно проста закуска, яка готується легко і дуже швидко. Блюдо складається з мінімуму компонентів, має пікантний смак і кисло-солодким присмаком. Цибулька в салаті ніжний, а соус з’єднує інгредієнти в ідеальний ансамбль. Перевагою закуски є і підвищений вміст білка – додатковий плюсик для чоловіків!

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно підготувати інгредієнти. Запекти м’ясо, натерте сіллю і перцем і охолодити. В ідеалі, краще всього брати нежирну свинину. Відварити до готовності курячі яйця, очистити і охолодити. Замаринувати цибулю. Для останнього етапу варто нарізати цибулю на півкільця.

Залити овоч крутим окропом. Залишити на 15 хвилин.

Додати сіль, оцет і цукор. Залишити ще на 10 хвилин. Після маринування варто злити воду і відкинути її на друшляк.

Тим часом, варто нарвати м’ясо на шматочки і укласти щільним шаром на широке блюдо.

Приготувати найпростіший соус, змішавши негострий кетчуп і майонез.

Викласти на шар м’яса маринований цибулю і змастити тонким шаром соусу.

Викласти нарізані кружечками яйця.

Покрити яйця тонким шаром соусу. Дати салату настоятися близько години і подавати. Смачний, простий і ароматний салат готовий! Приємного апетиту!