Апетитне салатне блюдо, в складі якого є відварна яловичина. М’ясо відмінно поєднується в салаті зі свіжим огірком.
Інгредієнти
Яловичина – 200 гр варена | |
Картопля – 2 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Яйце – 2 шт. | |
Огірок – 1 шт. свіжий | |
Майонез – 3 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком чорний |
Для рецепту потрібно заздалегідь відварити м’ясо, картоплю, моркву і яйця. Ці інгредієнти потім остудити і очистити. Крім даних продуктів в рецепті використовується свіжий огірок. Для заправки візьмемо майонез. Не забудьте підготувати спеції: сіль і мелений чорний перчик.
Покроковий рецепт
По черзі для м’ясного смачного салату нарізаємо на обробній поверхні очищену картоплю і моркву. Форма подрібнення – дрібні кубики. Нарізку з моркви і картоплі перекладаємо відразу в миску.
Відварну яловичину подрібнюємо невеликими шматочками. Додаємо м’ясо до решти інгредієнтів.
Переходимо до подрібнення огірка. Тільки спочатку зніміть з нього шкірку. Так салат буде з більш ніжним смаком. А ось курячі яйця для салату просто порубаємо шматочками.
До інгредієнтів додаємо майонез. Присипаємо сіллю за смаком і перчимо. Перемішуємо.
Апетитний м’ясний салат зі свіжим огірком готовий! Приємного апетиту!