Мясний салат зі свіжим огірком і вареними овочами

Мясний салат зі свіжим огірком і вареними овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Апетитне салатне блюдо, в складі якого є відварна яловичина. М’ясо відмінно поєднується в салаті зі свіжим огірком.

Інгредієнти

Яловичина – 200 гр варена
Картопля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Яйце – 2 шт.
Огірок – 1 шт. свіжий
Майонез – 3 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком чорний

Як приготувати М’ясний салат зі свіжим огірком і вареними овочами

Для рецепту потрібно заздалегідь відварити м’ясо, картоплю, моркву і яйця. Ці інгредієнти потім остудити і очистити. Крім даних продуктів в рецепті використовується свіжий огірок. Для заправки візьмемо майонез. Не забудьте підготувати спеції: сіль і мелений чорний перчик.

Покроковий рецепт

По черзі для м’ясного смачного салату нарізаємо на обробній поверхні очищену картоплю і моркву. Форма подрібнення – дрібні кубики. Нарізку з моркви і картоплі перекладаємо відразу в миску.

Відварну яловичину подрібнюємо невеликими шматочками. Додаємо м’ясо до решти інгредієнтів.

Переходимо до подрібнення огірка. Тільки спочатку зніміть з нього шкірку. Так салат буде з більш ніжним смаком. А ось курячі яйця для салату просто порубаємо шматочками.

До інгредієнтів додаємо майонез. Присипаємо сіллю за смаком і перчимо. Перемішуємо.

Апетитний м’ясний салат зі свіжим огірком готовий! Приємного апетиту!