Свинина – 500 гр. | |
Вершки – 350 мл | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Спеції – 2 ч. л. | |
Сіль – 2 ч. л. | |
Рослинне масло – для смаження |
Як приготувати М’ясо під вершковим соусом
М’ясо – це незамінна складова раціону середньостатистичного людини. У ньому міститься безліч необхідних для функціонування всього організму речовин. І велика частина життєвої енергії береться саме звідти. Тому, враховуючи все вищесказане, можна виявити безліч рецептів його приготування. Можна навіть розгубитися в такій бібліотеці кулінарії. А скільки існує соусів по всьому світу, поєднуються з м’ясом, тільки вдумайтеся!? Представлений нижче рецепт Вам повідає про те, як смачно і швидко приготувати м’ясо під вершковим соусом на сковороді.