Мясо під вершковим соусом

Мясо під вершковим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинина – 500 гр.
Вершки – 350 мл
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Спеції – 2 ч. л.
Сіль – 2 ч. л.
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати М’ясо під вершковим соусом

М’ясо – це незамінна складова раціону середньостатистичного людини. У ньому міститься безліч необхідних для функціонування всього організму речовин. І велика частина життєвої енергії береться саме звідти. Тому, враховуючи все вищесказане, можна виявити безліч рецептів його приготування. Можна навіть розгубитися в такій бібліотеці кулінарії. А скільки існує соусів по всьому світу, поєднуються з м’ясом, тільки вдумайтеся!? Представлений нижче рецепт Вам повідає про те, як смачно і швидко приготувати м’ясо під вершковим соусом на сковороді.

Покроковий рецепт