Мясо під яєчним соусом з грибами

Мясо під яєчним соусом з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо, мариноване в гірчиці, запечене під яєчним соусом з смаженими печерицями.

Покроковий рецепт

Маринувати 30 хвилин

М’ясо обваляти в гірчиці. Дати промаринуватися 30 хвилин.

Тим часом промити і порізати гриби печериці навпіл і вздовж.

Приготувати яєчний варений жовток, роздавивши його.

Почистити і дрібно порізати цибулю і часник.

У 200 мл води розмішати яєчний жовток і сметану. Можна додати приправу на смак.

Цибулю обсмажити не рослинному маслі до прозорості. Додати гриби і смажити ще 2-3 хвилини.

В вогнетривке блюдо викласти свинячий шніцель, посипавши її сіллю і свіжомеленим перцем.

Поставити в духовку без кришки на 20 хвилин (до рум’яності м’яса). Дістати страву з духовки і викласти зверху гриби з цибулею, полив яєчно-сметанною сумішшю. Накрити кришкою і поставити в духовку на 40 хвилин 180 С.

М’ясо приготувався! Подавати з гарніром з гречки посипавши шніцель зеленню. Приємного апетиту!