Інгредієнти
Яловичина – 4 шматка яловичої вирізки (по 150 г, завтовшки 2-2,5 мл) | |
Сир твердий – 120 г | |
Кріп – | |
Часник – 2 зубчики | |
Селера – | |
Сіль – | |
Мелений чорний перець – | |
Рослинне масло – для смаження |
Як приготувати М’ясо по-чеськи з сиром
На 4 порції
Покроковий рецепт
Сир натерти на крупній тертці, змішати з дрібно рубаним часником і зеленню. Відкласти в сторону.
М’ясо яловичини відбити кухонним молотком з обох боків так, щоб не утворилося дірочок.
Посолити (трохи, т. к. сир і так солоний), поперчити з тієї сторони, на яку будете класти начинку. Викласти сирну начинку на одну половинку м’яса.
Накрити начинку другою половинкою м’яса, краї скріпити, злегка відбиваючи кухонним молотком.
М’ясо обсмажте на розпеченій з маслом сковороді гриль з обох сторін.
Подавати до столу з овочами.
Приємного апетиту!