
Інгредієнти
| Яловичина – 4 шматка яловичої вирізки (по 150 г, завтовшки 2-2,5 мл) | |
| Сир твердий – 120 г | |
| Кріп – | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Селера – | |
| Сіль – | |
| Мелений чорний перець – | |
| Рослинне масло – для смаження |
Як приготувати М’ясо по-чеськи з сиром
На 4 порції
Покроковий рецепт

Сир натерти на крупній тертці, змішати з дрібно рубаним часником і зеленню. Відкласти в сторону.

М’ясо яловичини відбити кухонним молотком з обох боків так, щоб не утворилося дірочок.

Посолити (трохи, т. к. сир і так солоний), поперчити з тієї сторони, на яку будете класти начинку. Викласти сирну начинку на одну половинку м’яса.

Накрити начинку другою половинкою м’яса, краї скріпити, злегка відбиваючи кухонним молотком.

М’ясо обсмажте на розпеченій з маслом сковороді гриль з обох сторін.

Подавати до столу з овочами.

Приємного апетиту!
