Мясо по-чеськи з сиром

Мясо по-чеськи з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Яловичина – 4 шматка яловичої вирізки (по 150 г, завтовшки 2-2,5 мл)
Сир твердий – 120 г
Кріп –
Часник – 2 зубчики
Селера –
Сіль –
Мелений чорний перець –
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати М’ясо по-чеськи з сиром

На 4 порції

Покроковий рецепт

Сир натерти на крупній тертці, змішати з дрібно рубаним часником і зеленню. Відкласти в сторону.

М’ясо яловичини відбити кухонним молотком з обох боків так, щоб не утворилося дірочок.

Посолити (трохи, т. к. сир і так солоний), поперчити з тієї сторони, на яку будете класти начинку. Викласти сирну начинку на одну половинку м’яса.

Накрити начинку другою половинкою м’яса, краї скріпити, злегка відбиваючи кухонним молотком.

М’ясо обсмажте на розпеченій з маслом сковороді гриль з обох сторін.

Подавати до столу з овочами.

Приємного апетиту!