Мясо по-французьки з томатами

Мясо по-французьки з томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні хочу поділитися з вами дуже смачним рецептом приготування свинини , запеченої в духовці.

Покроковий рецепт

спочатку ми підготуємо шматочки свинини, разделаем на стейки і відбивши з кожної сторони обсмажимо на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору і відставляємо м’ясо в бік.

Наступним кроком у цій же сковороді обсмажуємо консервовані печериці. Я зазвичай беру різані.

На деко викладаємо шар фольги, зверху укладаємо наше м’ясо, солимо, перчимо. Зверху свинини викладаємо обсмажені гриби.

Наступним шаром викладаємо цибулю, порізану півкільцями.

Ріжемо помідори на тоненькі шматочки і викладаємо зверху.

Натираємо на крупній тертці сир, змішуємо його з майонезом і викладаємо акуратно, закриваючи весь наш шматок м’яса.

Відправляємо в розігріту духовку і запіканням при температурі 180г. протягом 1 години. По закінченню часу можна страву прикрасити зеленню, а на гарнір приготувати пюре.