Мясо по-французьки

Мясо по-французьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжна запечена куряча грудинка під шубкою з грибів, сиру та соусу… Таке воно – м’ясо по-французьки. Куряче м’ясо відмінно поєднується з грибочками і сиром, просочується вершковим смаком грибочків і майонезного соусу.

Щоб зробити м’ясо більш незвичайним і смачним, я замінила звичні печериці на мікс з білих грибів з маслюками. Такі грибочки додадуть страві неймовірний аромат і смак. Лісові гриби розкривають свій смак в тандемі з вершковим маслом, а сир і соус додають блюду ніжності і вершкового смаку. Я використовувала гриби заздалегідь заготовлені з ранньої осені. Гриби заздалегідь відварені і заморожені. Якщо ви теж використовуєте заморожені грибочки – варто розморозити при кімнатній температурі і проварити протягом декілька хвилин. Далі віджати зайву вологу і використовувати для обсмажування. Якщо лісові гриби сирі – відваріть їх близько години, а от печериці не потрібно відварювати – відразу надсилайте їх готується з вершковим маслом. Спробуйте такий варіант м’яса по-французьки з лісовими грибами – і вас здивує поєднання ніжних смаків і ароматів!

Покроковий рецепт