Етапи приготування:
1) Вимити і просушити м’ясо. Обрізати жир і жили. Нарізати досить тонкими смужками.
2) На розпечену суху сковороду викласти шматки м’яса, злегка посолити і, інтенсивно помішуючи, випарити всю вологу. Після того, як м’ясо змінило колір, викласти його в ємність.
3) Нашаткувати моркву тонкими смужками (можна використовувати спеціальний ніж для корейської моркви), дрібно нарізати цибулю і зелень. Отриману масу перемішати і додати до м’яса.
4) До готової суміші додати соєвий соус, оцет, перець і сіль за смаком і ретельно перемішати.
5) Рослинна олія повинна покрити дно сковороди, максимально розігріти його і вилити в ємність з м’ясом і спеціями. Блюдо готове.