Мясо в духовці під сирною скоринкою

Мясо в духовці під сирною скоринкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’якоть свинини промиваємо під проточною водою, а потім обсушуємо за допомогою паперового рушника. Перекладаємо м’ясо на обробну дошку, нарізаємо у формі однакових за розміром невеликих шматочків. У кожну формочку вливаємо приблизно по чайній ложці рослинного масла. М’ясні шматочки одним шаром викладаємо у форми. Відразу включаємо духовку і виставляємо його температурний режим на 195 градусів.

М’ясну нарізку у формі присипаємо сіллю за своїм смакової переваги і приправляємо чорним меленим перцем. До речі, можна використовувати і вашу улюблену приправу і спецію.

Очищаємо цибулю. Шаткуємо її ножиком у формі тонких півкілець. Цибульну нарізку розподіляємо на м’ясних шматочках.

Інгредієнти у формочки змащуємо будь майонезом.

Сир твердих сортів подрібнюємо за допомогою великої терки. Натертий сир викладаємо на інгредієнти.

Формочки зі свининою, цибулею і сиром відправляємо в духовку на 25 хвилин.

Готову запіканку, з цибулею і сиром, подаємо до столу, прикрасивши гілочкою свіжої зелені. Таке блюдо з м’яса можна подати і як самостійну страву або доповнити його картопляним пюре, овочевим салатом. Приємного вам апетиту!