Мясо в кунжуті

Мясо в кунжуті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування м’яса у кунжутною паніровці вам знадобиться хороше м’ясо. При купівлі м’ясної яловичої вирізки краще вибирати свіже м’ясо, бо купуючи заморожений шматок ви не знаєте, скільки разів його намагалися розморозити. Та й взагалі, приємніше мати справу зі свіжим. Я купую м’ясо без жилок, рожево-краснового кольору і світлішою. Часто вагові м’ясо яловичини у продажу важче знайти, тому я частенько беру у вакуумній упаковці. У цьому випадку м’ясо в центрі виглядає набагато темніше, ніж зовні. Не варто турбуватися про це, це відбувається через нестачу кисню. Коли ви відкриєте упаковку, і яловичина полежить трохи на повітрі, шматок знову стане червоним. Щоб м’ясо вийшло смачним і соковитим, його потрібно смажити на добре розпеченій сковороді. Таким чином, на м’ясі утворюється скоринка, і сік залишиться всередині. М’ясо, після такої смаження завжди виходить ніжним і соковитим. Кількість інгредієнтів в даному рецепті розраховане на 1 порцію. Якщо вам необхідно приготувати на всю сім’ю або на кілька людей-гостей, збільште кількість продуктів у кілька разів.

Покроковий рецепт