Мясо в кунжуті

Мясо в кунжуті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яловичу вирізку порізати на медальйони з товщиною 4 см, відбити кухонним молоточком. Порада: щоб не було бризок по всій кухні покладіть м’ясо в поліетиленовий пакет, а потім вже відбивайте. М’ясо посолити і поперчити за смаком з обох сторін.

Взяти три тарілки, одну глибоку, дві інші – плоскі. В одну тарілку висипати кунжутне насіння. В іншу тарілку насипати борошно. У третій глибокій тарілці збити за допомогою виделки 1 невелике куряче яєчко. Тепер взяти м’ясо і обваляти його в борошні, потім вмочити в яйці.

Потім відразу ж відбивні з яловичини обваляти в кунжутного насіння (всі процедури робляться з обох сторін).

На сковороді розігріти рослинне масло. На розпеченій олії обсмажити на середньому вогні м’ясо в паніровці. Смажити м’ясо до золотистого кольору з одного боку. Потім перевернути м’ясо виделкою і смажити з іншого боку під злегенька кришкою і зменшивши вогонь. М’ясо в кунжуті смажиться дуже швидко, так що далеко не йдіть :-).

Подавати м’ясо у паніровці краще відразу, поки воно гаряче. Блюдо сервірувати овочами і гарніром. Тарілку можна прикрасити зеленню. Дуже смачно до м’яса в паніровці подати білий соус. Приємного апетиту!