Насичений український борщ з молодою квасолею

Насичений український борщ з молодою квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насичений український борщ – це не тільки стосується кольору, але і смаку. Такий борщ сподобається всім.

Покроковий рецепт

Спочатку підготувати всі інгредієнти. І ставимо воду, щоб закипіла. М’ясо вибираємо по смаковим уподобанням. У мене це кролик. Можна брати, наприклад, частина після запікання м’яса (курка, качка) або кістки. У цьому випадку борщ просто наповниться м’ясним ароматом. Далі потрібно посолити воду і покласти м’ясо. Якщо це первычное м’ясо, варити до напівготовності, а якщо вторинної обробке піддається, то час приготування скорочується.

Також відразу можна покласти квасолю, нехай все відразу вариться. Я завжди беру молоду квасолю, вона завжди буде м’якою і швидше звариться. До речі, на зиму її можна заморожувати. Перед використанням розморожувати не треба, а відразу кидати в киплячу воду.

Поки вариться м’ясо потрібно підготувати наступні продукти: почистити цибулю і часник дрібно порізати, нашаткувати капусту, почистити картоплю, моркву та буряк. Картоплю розрізати на 4 частини, а моркву і буряк натерти на крупній тертці. Перець порізати соломкою, а помідор скибочками. Як тільки м’ясо буде напівготові можна саджати картоплю. Всі овочі треба класти з невеликим інтервалом у 5-10 хвилин, щоб вони встигли дати свій аромат, в такій послідовності: цибуля, часник, капуста, перець, помідор, морква і буряк. Обов’язково буряк останньої, так вона менше втрачає свій колір при варінні.

Потрібно почекати, поки закипить борщ і тим часом підготувати суху зелень. У мене це тільки кріп. Після закипання додати зелень і томатну пасту, 2 повних ложки з верхом. Можна спробувати борщ і якщо потрібно досолити, покласти лаврушку і духмянный перець, а також влити олію.

Почекати, поки закипить, а потім вимкнути. Борщ готовий, але все одно йому потрібно трохи часу, щоб настоятися, так хвилин 15, не менше. Можна піддавати до столу зі сметаною або майонезом.