Неймовірно легке і ніжне соте з баклажанів

Неймовірно легке і ніжне соте з баклажанів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.





Нарізаємо цибулю дрібно і підсмажуємо до золотистої скоринки. В цей час на крупній тертці трьом моркву (можна дрібно кубиками) і кидаємо в сковороду до цибулі.




Поки смажиться моркву з цибулею, нарізаємо дрібно баклажани, солимо, складаємо в окрему ємність і даємо постояти 10 хвилин. Далі віджимаємо зайву рідину і в ідеалі підсмажуємо на окремій сковорідці, але я кидаю до цибулі і моркви, бо часу обмаль. Додаю трохи водички (на фото показала), щоб овочі стали мягенькими і пропарились. Так вони стануть більш податливими.



У цей час нарізаємо дрібно перець і кидаємо до баклажанів, підкидаємо овочі на сковороді, перемішуючи їх.


Нарізаємо помідори кубиками (можна очистити від шкірки, але я цього не роблю) і додаємо до нашого соте.



Далі дрібно рубаємо базилік, петрушку і велику головку часнику і додаємо до нашого соте.
Ще пару хвилин під кришкою, охолоджуємо і подаємо. Ми смажимо ще грінки або уплітаємо ту з скоринкою чорного хлібця.
Приємного апетиту!