Ніжна брокколі і тофу в кокосовому молоці з горішками

Ніжна брокколі і тофу в кокосовому молоці з горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжна смажена в молоці капуста брокколі з золотистим сиром тофу і горішками.

Інгредієнти

кешью – 100 грам
брокколі – 100 грам
маринований Тофу – 1 упаковка
каррі – 5 грам
кокосове молоко – 1 банка
кокосове молоко – за смаком

Як приготувати Ніжна брокколі і тофу в кокосовому молоці з горішками

Кокосове молоко зараз можна придбати в будь-якому магазині. Це не складе ніякої праці. На його основі готують смачні соуси для супів і закусок. Один з них представляємо вам сьогодні. Ніжні овочі в кокосовому молоці з каррі і маринованим сиром – делікатне й сучасне блюдо. Рекомендуємо підготувати наступний список інгредієнтів:

кешью – 100 грам;

брокколі – 100 грам;

маринований Тофу – 1 упаковка;

каррі – 5 грам;

кокосове молоко – 1 банка;

оливкова олія – за смаком.

Покроковий рецепт

1. Капусту броколі помийте, поріжте на суцвіття, обсмажте на оливковій олії до готовності.

2. Додайте в сковороду горішки, заправте каррі і влийте кокосове молоко.

3. Томіть на вогні п’ять хвилин.

4. Тофу нарізати великим кубиком, закиньте до капусти, додайте вогонь і смажте до рум’яності сиру.

5. Подавайте до столу гарячим. Приємного апетиту!