Ніжна смажена в молоці капуста брокколі з золотистим сиром тофу і горішками.
Інгредієнти
кешью – 100 грам | |
брокколі – 100 грам | |
маринований Тофу – 1 упаковка | |
каррі – 5 грам | |
кокосове молоко – 1 банка | |
кокосове молоко – за смаком |
Кокосове молоко зараз можна придбати в будь-якому магазині. Це не складе ніякої праці. На його основі готують смачні соуси для супів і закусок. Один з них представляємо вам сьогодні. Ніжні овочі в кокосовому молоці з каррі і маринованим сиром – делікатне й сучасне блюдо. Рекомендуємо підготувати наступний список інгредієнтів:
кешью – 100 грам;
брокколі – 100 грам;
маринований Тофу – 1 упаковка;
каррі – 5 грам;
кокосове молоко – 1 банка;
оливкова олія – за смаком.
Покроковий рецепт
1. Капусту броколі помийте, поріжте на суцвіття, обсмажте на оливковій олії до готовності.
2. Додайте в сковороду горішки, заправте каррі і влийте кокосове молоко.
3. Томіть на вогні п’ять хвилин.
4. Тофу нарізати великим кубиком, закиньте до капусти, додайте вогонь і смажте до рум’яності сиру.
5. Подавайте до столу гарячим. Приємного апетиту!