Промити у великій кількості холодної води яловичину, потім проткнути це м’ясо в декількох місцях виделкою і перекласти глибокий посуд, полити свіжовіджатим соком, прикрити харчовою плівкою і на всю ніч відправити в холодильник.
На наступний день нарізати кільцями ріпчасту цибулю, дрібно порубати часник, нашаткувати перчик, селеру подрібнити, підготувати пакет для запікання. У нього викласти мариновану яловичину, зверху і з боків розкласти подрібнені овочі, насипати сушену гірчицю і подрібнений чебрець, влити необхідну кількість томатного соку.
Закрити кулінарний пакет з м’ясом і овочами спеціальною кліпсою або шпагатом, зверху в різних місцях виконати маленькі дірочки для виходу гарячого пара. Потім згорток з яловичиною відправити в гарячу духовку, тушкувати м’ясо в томатному соку і спеціях приблизно дві години при 180 градусах.
Як тільки соковита і ніжна яловичина буде готова, перекласти її на блюдо, нарізати порційними шматками і подавати до столу в гарячому вигляді з улюбленим гарніром.