Ніжне персикове морозиво.
Інгредієнти
жирна сметана – половина склянки | |
шматочки консервованих персиків – 420 г | |
тростинний цукор – пісок- половина склянки | |
сік цитрусовий свіжовіджатий – половина ч. ложки | |
вершки середньої жирності – один повний стакан | |
ванільний цукор – пісок- половина пакетика |
З консервованих солодких персиків можна приготувати чудове морозиво.
Покроковий рецепт
Шматочки консервованих персиків викласти в миску разом з солодкою рідиною з банки, додати лаймовий або якийсь інший цитрусовий сік, пюрировать все блендером, потім насипати ванільний і тростинний цукор, влити необхідну кількість вершків.
Додати сметану і збити всі ще раз блендером до утворення гладкої і абсолютно однорідної маси, потім перекласти приготовану персиковий десерт в контейнер з пластику, призначений для заморозки, відправити цю ємність в морозильну камеру.
Періодично персикове морозиво необхідно виймати з морозильної камери і перемішувати, а через чотири години приготований освіжаючий десерт можна подавати до столу.