Ніжні картопляно-гарбузове ньоккі

Ніжні картопляно-гарбузове ньоккі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’якоть гарбуза необхідно загорнути у фольгу і відправити випікатися в гарячу духовку до готовності.

Картоплю відварити до готовності.

Тим часом яйця збити з сіллю.

Готову гарбуз остудити і розім’яти виделкою, перетворивши її в пюре (можна подрібнити за допомогою блендера).

Готову картоплю подрібнити в блендері. Додати яєчну суміш, добре перемішати.

Просіяти в масу ньоккі борошно і вимісити тісто. Розкачати його в ковбаску і розрізати на порційні шматочки.

Відправити ньоккі з гарбуза і картоплі варитися, закинувши кілька листочків лаврушки і підсолюємо воду.

На сухій сковороді обсмажити кедрові насіння.

Готові гарбузове ньокі викласти в блюдо, полити вершками, присипати рум’яними кедровими горішками. За смаком страва можна досолити і приправити меленим перцем. Приємного апетиту!