М’якоть гарбуза необхідно загорнути у фольгу і відправити випікатися в гарячу духовку до готовності.
Картоплю відварити до готовності.
Тим часом яйця збити з сіллю.
Готову гарбуз остудити і розім’яти виделкою, перетворивши її в пюре (можна подрібнити за допомогою блендера).
Готову картоплю подрібнити в блендері. Додати яєчну суміш, добре перемішати.
Просіяти в масу ньоккі борошно і вимісити тісто. Розкачати його в ковбаску і розрізати на порційні шматочки.
Відправити ньоккі з гарбуза і картоплі варитися, закинувши кілька листочків лаврушки і підсолюємо воду.
На сухій сковороді обсмажити кедрові насіння.
Готові гарбузове ньокі викласти в блюдо, полити вершками, присипати рум’яними кедровими горішками. За смаком страва можна досолити і приправити меленим перцем. Приємного апетиту!