Покроковий рецепт
Окраєць батона розмочити в молоці.
Перекласти її в блендер. Додати крупно нарізану ріпчасту цибулю. Інгредієнти збити до однорідної кашки (щоб не було грудок).
У глибоку миску скласти фарш, яйця, приготовану вище суміш. Посолити, поперчити. Гарненько перемішати. Фарш вийде повітряним, а ніжні котлети.
Тепер з фаршу формуємо котлети бажаної форми і обвалюють у панірувальних сухарях.
Котлетки обсмажуємо на розпеченій сковороді на рослинному маслі на середньому вогні на одній стороні (до рум’яної скоринки).
Перевертаємо. Зменшуємо вогонь і обсмажуємо котлети при закритому даху до готовності.
Подаємо з картоплею. Приємного апетиту!