Ніжні котлети з фаршу

Ніжні котлети з фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Окраєць батона розмочити в молоці.

Перекласти її в блендер. Додати крупно нарізану ріпчасту цибулю. Інгредієнти збити до однорідної кашки (щоб не було грудок).

У глибоку миску скласти фарш, яйця, приготовану вище суміш. Посолити, поперчити. Гарненько перемішати. Фарш вийде повітряним, а ніжні котлети.

Тепер з фаршу формуємо котлети бажаної форми і обвалюють у панірувальних сухарях.

Котлетки обсмажуємо на розпеченій сковороді на рослинному маслі на середньому вогні на одній стороні (до рум’яної скоринки).

Перевертаємо. Зменшуємо вогонь і обсмажуємо котлети при закритому даху до готовності.

Подаємо з картоплею. Приємного апетиту!