Ніжні котлети з індички

Ніжні котлети з індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо подобається пожирніше, просто беріть інший фарш або змішайте фарш індички з іншим, більш калорійним, наприклад свинячим. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10 котлет.

Інгредієнти

Фарш з індички 450 р.
Цибуля ріпчаста – 1 середня головка
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Яйце – 1 шт.
Борошно – 4ст.л.

Як приготувати Ніжні котлети з індички

Якщо ви стежите за фігурою і любите котлети, то цей рецепт вам сподобається. Дієтичне м’ясо індички, малокалорийное. До того ж котлети виходять дуже ніжними, м’якими і смачними.

Покроковий рецепт


Фарш викладаємо в глибоку миску. Солимо і перчимо. Додаємо 1 яйце і тертий на тертці цибулю. Все добре перемішуємо до однорідної маси.

Борошно насипати в окрему тарілку. Акуратно ложкою кладемо фарш в борошно, обвалюємо, надаємо форму котлети (круглу, овальну, яка подобається).


Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям. Наливаємо олії, викладаємо котлети, обсмажуємо з двох сторін на помірному вогні до готовності.


Готові котлети викладаємо на тарілку, прикрашаємо, подаємо. Як гарнір ідеально підійде до них картопляне пюре або макарони. Приємного апетиту!