Ніжні котлети з риби

Ніжні котлети з риби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Котлети з риби досить трудомістке блюдо, необхідно філірувати рибу, видаляти уважно всі кісточки, багато хто відмовляється його готувати, але якщо навчитися це робити, правильно і смачно, вони стануть улюбленою їжею Вашого раціону. Адже риба – дуже корисний продукт, який містить легкозасвоюваний білок, фосфор, корисні жирні кислоти та вітаміни. А страви з риби, на думку багатьох дієтологів, корисніше м’ясних. Я буду готувати котлети з товстолобика з додаванням варених яєць, моркви і зелені (можна зробити котлети з щуки, не менш смачно). Ніжні і соковиті котлетки просто тануть у роті. Чудово доповнюють гарніри з рису, картоплі та багатьох інших овочів.

Покроковий рецепт