Ніжні котлети з риби

Ніжні котлети з риби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Розбираємо і чистимо тушку з риби. Відокремлюємо філе, очищаємо від шкіри і дістаємо всі кісточки. Відварюємо яйця і одну середню моркву до готовності. Цибуля ріпчаста очистити і помити під проточною водою.

Прокрутіть через м’ясорубку рибну м’якоть, варену моркву, варені яйця, цибуля ріпчаста. Все перемішайте.

Промийте під проточною водою і дрібно наріжте пучок кропу. Додайте у фарш одне сире яйце, одну столову ложку панірувальних сухарів, кріп, сіль, перець за смаком. Все перемішайте.

Як панірування для рибних котлет я люблю використовувати кукурудзяне борошно грубого помелу. Але можна обійтися і звичайними панірувальними сухарями або просто мукою. Сформуйте котлетки з риби і обваляйте їх з двох сторін у паніровці.

Обсмажуємо котлети з риби на сковороді з додаванням рослинної олії з двох боків до готовності. От і все. Приємного апетиту.