Інгредієнти для приготування котлет легко знайти в будь-якому магазині. Не зажадають особливих зусиль і витрат, в тому числі і часу.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування курячих котлет.
Куряче філе промити, порізати і перекрутити на фарш на м’ясорубці.
Сухий батон замочити в теплому молоці або теплій кип’яченій воді.
Цибулю і часник теж пропустити через м’ясорубку до фаршу.
З батона віджати зайву рідину і теж пропустити через м’ясорубку.
Додати до фаршу сир, яйце, зелень, перець чорний мелений і сіль. Замісити фарш.
Розігріти рослинну олію в сковороді. Сформувати котлети, добре обваляти їх у панірувальних сухарях. Обсмажити з двох сторін до готовності на середньому вогні.
Ніжні курячі котлетки готові. Подавати можна з будь-яким гарніром. Для дієтичного харчування подавати краще з овочами. Приємного апетиту!