Так як курячі шлуночки раніше не готувала, довелося поворожити над ними.
Замочила їх у воді з сіллю на 20 хвилин, промила і почистила.
Розігріваємо сковороду, і викладаємо шлуночки, попередньо обвалявши їх у борошні й обсмажуємо до золотавої скоринки.
Поки на одній сковороді смажаться шлуночки, ми 2 цибулини нарізаємо квадратиками.
Підсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Перекладаємо шлуночки в сковороду до цибулі додаємо 0,25 чайної ложки соди і 3 ст. ложки води і перемішуємо.
Тушкуємо на середньому вогні до тих пір, поки не піде піна.
Як перестане пінитися, кладемо спеції, сіль, додаємо 300 мл води і тушкуємо на середньому вогні майже годину, постійно помішуючи.
Перед подачею додаємо в сковороду томатну пасту (у мене домашній морс), протушиваем ще 2-3 хвилини.
Нарізаємо собі салат, чоловікам ще й макарошки і уплітаємо ту!
Ніжно, смачно, ароматно!
А головне, очікування того варте!
Це приголомшливо!