Для наших котлеток ми взяли молодий кабачок. Зрізаємо тонко за шкірку плоду. Натираємо кабачок на середній тертці. Отриману кабачкову масу віджимаємо чистими руками.
До кабачка додаємо змішаний фарш і фарш з індички.
А ось перш ніж додати до інгредієнтів моркву і цибулю, обсмажимо їх на сковороді (35 мл олії), попередньо подрібнивши моркву на тертці, а цибулю просто нарізуючи дрібними шматочками.
Щоб при смаженні котлети з кабачком не розвалилися, розіб’ємо до інгредієнтів одне куряче яйце. Не забуваємо посолити компоненти фаршу, поперчити за смаком.
Інгредієнти ретельно перемішуємо. Отримуємо ніжний фарш.
З отриманого фаршу формуємо котлетки, які відразу перекладаємо для смаження на сковороду в розігріту олію. Смажимо до скориночки з двох сторін.
Томатну пасту розвести в склянці води (або беремо трохи більше води). Томатний сік виливаємо до котлет на сковороду. Під кришкою тушкуємо котлети хвилин 7.
Ніжні котлети з кабачком готові! Пригощайтеся!