Ніжні мясні котлети з кабачком

Ніжні мясні котлети з кабачком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для наших котлеток ми взяли молодий кабачок. Зрізаємо тонко за шкірку плоду. Натираємо кабачок на середній тертці. Отриману кабачкову масу віджимаємо чистими руками.

До кабачка додаємо змішаний фарш і фарш з індички.

А ось перш ніж додати до інгредієнтів моркву і цибулю, обсмажимо їх на сковороді (35 мл олії), попередньо подрібнивши моркву на тертці, а цибулю просто нарізуючи дрібними шматочками.

Щоб при смаженні котлети з кабачком не розвалилися, розіб’ємо до інгредієнтів одне куряче яйце. Не забуваємо посолити компоненти фаршу, поперчити за смаком.

Інгредієнти ретельно перемішуємо. Отримуємо ніжний фарш.

З отриманого фаршу формуємо котлетки, які відразу перекладаємо для смаження на сковороду в розігріту олію. Смажимо до скориночки з двох сторін.

Томатну пасту розвести в склянці води (або беремо трохи більше води). Томатний сік виливаємо до котлет на сковороду. Під кришкою тушкуємо котлети хвилин 7.

Ніжні котлети з кабачком готові! Пригощайтеся!