Ніжний омлет з щукою

Ніжний омлет з щукою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шматочки щуки варимо у воді з сіллю, лавровим листом, перцем, гвоздикою хвилин 20-30.

Остуджуємо, подрібнюємо, прибираємо кістки.


У глибоку миску розбиваємо 2 яйця, додаємо сіль, перець, молоко. Все добре перемішуємо.


Розігріваємо сковороду, додаємо трохи соняшникової олії, зменшуємо вогонь. Виливаємо яєчно-молочну суміш, зверху посипаємо подрібненою рибою, розподіляючи рівномірно. Накриваємо кришкою і залишаємо хвилин на 15-20.


Готовий омлет порційно викладаємо на тарілку, можна додати лимон або сметану, що подобається. Приємного апетиту!