Підготувати всі інгредієнти для салату. Зварити курячі яйця круто і курячу грудинку, з додаванням солі і чорного меленого перцю.
Нарізати цибулини вздовж і залити міцним окропом, щоб пішла гострота лука, але при цьому збереглася пружність і смак.
Коли маринад охолоне, додати до цибулі оцет, цукор і щіпку солі. Залишити ще на 10-15 хвилин.
Нарізати уздовж капелюшків печериці, нарізати дрібними кубиками цибулю.
Обсмажити гриби і цибулю з додаванням вершкового масла. Посолити і поперчити.
Нарізати кубиками варені яйця, курячу грудку, ананаси, натерти сир. Злити маринад з лука і дати йому стекти, щоб пішла зайва волога. Печериці залишити до охолодження, потім приступаємо до прошарку самого салату.
Формуємо салат шарами: перший шар маринованої цибулі, потім шар курки, змастити майонезом. Покрити майонез шаром рубаних ананасів.
На ананаси викладаємо обсмажені гриби, січені яйця, і знову покриваємо сіточкою майонезу.
Посипаємо натертим твердим сиром і прикрашаємо за бажанням, зеленню і ананасом. Приємного апетиту!