Ніжний салат ананасовий

Ніжний ананасовий салат – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для салату. Зварити курячі яйця круто і курячу грудинку, з додаванням солі і чорного меленого перцю.

Нарізати цибулини вздовж і залити міцним окропом, щоб пішла гострота лука, але при цьому збереглася пружність і смак.

Коли маринад охолоне, додати до цибулі оцет, цукор і щіпку солі. Залишити ще на 10-15 хвилин.

Нарізати уздовж капелюшків печериці, нарізати дрібними кубиками цибулю.

Обсмажити гриби і цибулю з додаванням вершкового масла. Посолити і поперчити.

Нарізати кубиками варені яйця, курячу грудку, ананаси, натерти сир. Злити маринад з лука і дати йому стекти, щоб пішла зайва волога. Печериці залишити до охолодження, потім приступаємо до прошарку самого салату.

Формуємо салат шарами: перший шар маринованої цибулі, потім шар курки, змастити майонезом. Покрити майонез шаром рубаних ананасів.

На ананаси викладаємо обсмажені гриби, січені яйця, і знову покриваємо сіточкою майонезу.

Посипаємо натертим твердим сиром і прикрашаємо за бажанням, зеленню і ананасом. Приємного апетиту!