Грецька риба сібас не тільки рекордсмен по калорійності, але і дуже смачна. Деколи, дівчатам складно втриматися. Представлене страва ідеально підійде для свята.
Інгредієнти
риба сібас – 2 тушки | |
лимон – 1 штука | |
вино біле – 3-4 столові ложки | |
спеції – за смаком | |
маслини без кісточок – 50 г | |
томати – 50 г | |
каперси – 20 г |
Приготуйте цей рецепт з запеченим фаршированим морським сібасом, залишаючи голови і хвости для додаткового аромату. Для ідеально приготованого ніжною риби краще всього використовувати папір для запікання або фольгу для обгортання риби, щоб запечатати аромати і запахи. Додайте трохи хорошого білого вина і дайте рибі і томатам приготуватися, щоб зберегти всі соки і аромати всередині.
Покроковий рецепт
1. Рибу Сібас очистити і випатрати. Добре промазати спеціями. Видавити на рибу сік лимона і трохи білого вина. Після відкласти на одну годину.
2. Маслини і томати дрібно нарубати. Змішати разом з каперсами і нафарширувати черевце риби. Закріпити черево зубочистками.
3. Сібас замотати у фольгу або загорнути в пергаментний папір і відправити випікатися на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
4. При подачі, не забудьте зняти з риби зубочистки.