Ніжний сібас по-старовинним рецептом

Ніжний сібас по-старовинним рецептом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Грецька риба сібас не тільки рекордсмен по калорійності, але і дуже смачна. Деколи, дівчатам складно втриматися. Представлене страва ідеально підійде для свята.

Інгредієнти

риба сібас – 2 тушки
лимон – 1 штука
вино біле – 3-4 столові ложки
спеції – за смаком
маслини без кісточок – 50 г
томати – 50 г
каперси – 20 г

Як приготувати Ніжний сібас по-старовинним рецептом

Приготуйте цей рецепт з запеченим фаршированим морським сібасом, залишаючи голови і хвости для додаткового аромату. Для ідеально приготованого ніжною риби краще всього використовувати папір для запікання або фольгу для обгортання риби, щоб запечатати аромати і запахи. Додайте трохи хорошого білого вина і дайте рибі і томатам приготуватися, щоб зберегти всі соки і аромати всередині.

Покроковий рецепт

1. Рибу Сібас очистити і випатрати. Добре промазати спеціями. Видавити на рибу сік лимона і трохи білого вина. Після відкласти на одну годину.

2. Маслини і томати дрібно нарубати. Змішати разом з каперсами і нафарширувати черевце риби. Закріпити черево зубочистками.

3. Сібас замотати у фольгу або загорнути в пергаментний папір і відправити випікатися на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

4. При подачі, не забудьте зняти з риби зубочистки.