Ніжний сорбет з манго з лаймом

Ніжний сорбет з манго з лаймом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Почистити манго, розрізати кожен плід на дві частини, видалити у цих фруктів кісточки, після чого довільними шматками нарізати стиглу і дуже ароматну м’якоть.

Перекласти нарізану манговую м’якоть в миску, додати лаймову цедру, насипати достатню кількість цукрової пудри, влити цитрусовий сік, блендером пюрировать всі зазначені інгредієнти.

Як тільки мангова маса стане абсолютно однорідною, перелити її в пластиковий посуд, закрити кришкою і прибрати приблизно на чотири години в морозильну камеру.

Для того, щоб сорбет з манго придбав ніжну текстуру, його необхідно періодично виймати з морозилки і перемішувати великою ложкою.