Ласий тортик з ніжним сметанним кремом. Він завжди виходить м’яким і смачним навіть у початківця кухаря.
Покроковий рецепт
Приготування коржі для торта. У мисці міксером збити яйця з цукром, потім влити кефір, всипати какао і соду. Збиваємо і потроху додаємо борошно, не перестаючи заважати. Доводимо тісто до однорідності, воно має вийти густим і в’язким.
Виливаємо тісто у форму для пирогів, змащену рослинним маслом. Далі ставимо тісто в духовку, розігріту до 180-200 градусів.
Випікаємо пиріг, стежимо за готовністю, перевіряючи шкір сірником або дерев’яною шпажкою.
Приготування крему для торта.
Збиваємо міксером сметану з цукром до такої міри , щоб цукор розчинився.
Готовий пиріг треба розрізати на маленькі кубики, потім кожен шматочок треба вмочити в крем. Шматочки акуратно складаємо гіркою на якесь плоске блюдо. Залишки крему виливаємо зверху на гірку. Також верхівку торта можна посипати тертим шоколадом, ягодами або кондитерської посипкою. Приємного апетиту!