Ніжний вершковий суп з кускусом і грудкою

Ніжний вершковий суп з кускусом і грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з кускусом і зеленню – новинка магрибской кухні. Ситна страва, але дієтичне – хороший варіант для обіду або вечері!

Інгредієнти

Петрушка – невеликий пучок
Картопля – 3 шт.
Вершкове масло – 25 г
Кускус – 1/3 чашки
Спеції – за смаком
Лук зелений – 1 шт.
Куряча грудка – 1/2 шт.
Сіль – за смаком

Як приготувати Ніжний вершковий суп з кускусом і грудкою

Суп із зеленню, картоплею і кускусом – смачне і просте блюдо дієтичного спектру. Такий суп низькокалорійний легкий і швидкий у приготуванні. Смак страви буде безпосередньо залежить від зелені, яка буде додана в супчик. Курку в даному блюді можна замінити на філе білої або червоної риби.

Покроковий рецепт

Нарізати очищену картоплю кубиками, промити і помістити в каструлю.

Додати рубані цибульні стрілки. Залити чистою водою і відправити каструлю на вогонь.

Подрібнити курочку кубиками. Філе промити і додати в суп.

Подрібнити зелень за смаком. Це може бути петрушка, кріп, шпинат, зелений лук або часник, базилік, кріп,кінза. Промити кускус. Додати інгредієнти в суп і заправити страву з вершковим маслом.

Дати супу настоятися і подавати блюдо до столу.

Гарячий і смачний вершковий суп з кускусом і зеленню готовий! Приємного апетиту!