Суп з кускусом і зеленню – новинка магрибской кухні. Ситна страва, але дієтичне – хороший варіант для обіду або вечері!
Інгредієнти
Петрушка – невеликий пучок | |
Картопля – 3 шт. | |
Вершкове масло – 25 г | |
Кускус – 1/3 чашки | |
Спеції – за смаком | |
Лук зелений – 1 шт. | |
Куряча грудка – 1/2 шт. | |
Сіль – за смаком |
Суп із зеленню, картоплею і кускусом – смачне і просте блюдо дієтичного спектру. Такий суп низькокалорійний легкий і швидкий у приготуванні. Смак страви буде безпосередньо залежить від зелені, яка буде додана в супчик. Курку в даному блюді можна замінити на філе білої або червоної риби.
Покроковий рецепт
Нарізати очищену картоплю кубиками, промити і помістити в каструлю.
Додати рубані цибульні стрілки. Залити чистою водою і відправити каструлю на вогонь.
Подрібнити курочку кубиками. Філе промити і додати в суп.
Подрібнити зелень за смаком. Це може бути петрушка, кріп, шпинат, зелений лук або часник, базилік, кріп,кінза. Промити кускус. Додати інгредієнти в суп і заправити страву з вершковим маслом.
Дати супу настоятися і подавати блюдо до столу.
Гарячий і смачний вершковий суп з кускусом і зеленню готовий! Приємного апетиту!