Яєчний рулет з сиром і спаржею – смачно, ситно і красиво!
Інгредієнти
Яйця курячі – 4 шт | |
Майонез – 175 г (125 гр. для омлету, 50 гр. начинки) | |
Плавлений сир – 2 шт | |
Спаржа – 8-10 молодих пагонів | |
Часник – 2 зубчики | |
Петрушка – 1/2 пучка | |
Сіль – за смаком |
Готується елементарно і швидко. Сподіваюся, сподобається.
Покроковий рецепт
Яйця збити з майонезом, посолити за смаком, перемішати.
Яєчну масу вилити на деко на пергаментний папір. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин (як почне пузиритися, витягнути). Остудити.
Плавлений сир («Дружба», «Салатний» або «Оригінальний», який вам більше подобається) натерти на тертці. Перемішати з дрібно рубаним часником, зеленню і майонезом.
Омлет накрити великий дошкою і перевернути деко, яєчний пласт виявиться на дошці. Акуратно зняти папір.
Викласти по всій поверхні начинку.
Зверху викласти нарізану на 2-3 см відварну спаржу (як приготувати спаржу).
Згорнути пласт рулетом (загортається він дуже легко і не ламається).Рулет загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник . Якщо ви хочете зробити його на сніданок, краще приготувати ввечері.
Перед подачею на стіл нарізати кружечками. Приємного апетиту!