Ніжний яєчний рулет з сиром і спаржею

Ніжний яєчний рулет з сиром і спаржею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готується елементарно і швидко. Сподіваюся, сподобається.

Покроковий рецепт

Яйця збити з майонезом, посолити за смаком, перемішати.

Яєчну масу вилити на деко на пергаментний папір. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин (як почне пузиритися, витягнути). Остудити.

Плавлений сир («Дружба», «Салатний» або «Оригінальний», який вам більше подобається) натерти на тертці. Перемішати з дрібно рубаним часником, зеленню і майонезом.

Омлет накрити великий дошкою і перевернути деко, яєчний пласт виявиться на дошці. Акуратно зняти папір.

Викласти по всій поверхні начинку.

Зверху викласти нарізану на 2-3 см відварну спаржу (як приготувати спаржу).

Згорнути пласт рулетом (загортається він дуже легко і не ламається).Рулет загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник . Якщо ви хочете зробити його на сніданок, краще приготувати ввечері.

Перед подачею на стіл нарізати кружечками. Приємного апетиту!