Низькокалорійний рататуй

Низькокалорійний рататуй – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Думаю багато хто чув про рататуї, варіантів приготування якого сьогодні дуже багато. По своїй суті рататуй – це звичайне угорське рагу, але готується особливим чином. Славиться рататуй тим, що в нього входять поєднані між собою, овочі, так що якщо дотримуватися рецептури і зберігати пропорції, то смак у рататуя вийде ідеальним. Процес приготування рататуя насправді досить простий, а використовувані інгредієнти легкодоступні. Блюдо в результаті виходить дуже смачне, корисне і досить легке для шлунка. А різноманітність яскравих фарб, що входять в його склад овочів, робить страву ще більш привабливим і апетитним.

Покроковий рецепт