Рекомендуємо обов’язково піднести гостям дуже смачну закуску паназіатської кухні. З її приготуванням впорається кожен бажаючий. Для відтворення страви вам знадобиться:
нут – невелика упаковка;
один томат;
один огірок;
солодкий перець;
брокколі – 50 грам;
листкове тісто – 100 грам; я
одне яйце;
соус Юм-Юм – за смаком.
1. Нут відваріть до готовності.
2. Помідор і перець очистіть і нарубаєте кубиком. Відправте їх обсмажуватися на кунжутній олії.
3. Огірок наріжте тонкими слайсами, а брокколі розберіть на суцвіття.
4. З листкового тіста виріжте кухлі. Зліпіть з них невеликі тарталетки будь-якої форми. Промажте яйцем і відправте випікатися до готовності.
5. У сковороду додайте брокколі і смажте до готовності. Додайте соус і огірок. Готуйте ще 5 хвилин. 6. Наповніть тарталетки начинкою і подавайте в теплому вигляді до столу.