Нут з овочами в листкових тарталетках

Нут з овочами в листкових тарталетках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Нут з овочами в листкових тарталетках

Рекомендуємо обов’язково піднести гостям дуже смачну закуску паназіатської кухні. З її приготуванням впорається кожен бажаючий. Для відтворення страви вам знадобиться:

нут – невелика упаковка;

один томат;

один огірок;

солодкий перець;

брокколі – 50 грам;

листкове тісто – 100 грам; я

одне яйце;

соус Юм-Юм – за смаком.

1. Нут відваріть до готовності.

2. Помідор і перець очистіть і нарубаєте кубиком. Відправте їх обсмажуватися на кунжутній олії.

3. Огірок наріжте тонкими слайсами, а брокколі розберіть на суцвіття.

4. З листкового тіста виріжте кухлі. Зліпіть з них невеликі тарталетки будь-якої форми. Промажте яйцем і відправте випікатися до готовності.

5. У сковороду додайте брокколі і смажте до готовності. Додайте соус і огірок. Готуйте ще 5 хвилин. 6. Наповніть тарталетки начинкою і подавайте в теплому вигляді до столу.